3 gode affiliate programmer

Som du nok allerede ved, så arbejder jeg uhyre meget med affiliate marketing. Det betyder også, at jeg har gjort mig nogle erfaringer i forhold til, hvilke affiliate programmer som er værd at satse ekstra meget på. I dette indlæg vil jeg løfte sløret for, hvilke tre programmer som jeg har størst succes med.

Hvis du overvejer at begynde med affiliate, vil jeg anbefale dig at starte med en eller flere af nedenstående programmer. Især 3byggetilbud.dk er et godt “starter-program”, hvis du gerne vil se resultater inden for relativ kort tid. Hvis du mangler ideer/vinkler til, hvordan du kan opbygge en succesfuld affiliate hjemmeside med 3byggetilbud.dk, så er du velkommen til at smide en kommentar.

De tre affiliate programmer findes hos Partner-ads.com

3byggetilbud.dk

3byggetilbud3byggetilbud.dk er et fantastisk partnerprogram og mulighederne er mange! Kort fortalt går 3byggetilbud.dk ud på, at du som forbruger kan få tre gratis og uforpligtende tilbud fra håndværkere, byggesagkyndige, malere og lignende – 3byggetilbud.dk er formidler af byggeopgaverne.

Som affiliate kan du tjene penge ved at sende leads til 3byggetilbud.dk. Det vil sige, at du for eksempel kan lave en hjemmeside om energirenoveringer. På denne hjemmeside gør du dine besøgende opmærksom på, at det er muligt at få tre gratis tilbud på nyt tag, varmepumper, jordvarmeanlæg osv. ved at benytte 3byggetilbud.dks gratis tjeneste.

3byggetilbud.dk har tre forskellige leadbeløb:

  • 100 kr.
  • 150 kr.
  • 200 kr.

En anden fordel ved 3byggetilbud.dk er, at de er meget samarbejdsvillige i forhold til at hjælpe dig med at bygge en stærk affiliate hjemmeside op. De har altid nogle gode råd/forbedringer til, hvordan du kan øge din indtjening.

Udfordring: Udfordringen ved dette program er, at du i mange tilfælde kommer til at kæmpe om de gode placeringer med håndværkervirksomheder og lignende. Dog kan du hurtigt vinde denne kamp, hvis du formår at bygge et stærkt site op med godt indhold, der er værd at linke til. Hvis du er rigtig smart, så skaber du så godt indhold, at selv de konkurrende håndværkervirksomhede ønsker at linke til dig.

Bedre Nætter

bedre-nætterBedre Nætter er et forholdsvis nyt program, men det betyder bestemt ikke, at det ikke er værd at bruge tid på – tværtimod. Bedre Nætter er en online forhandler af kvalitetsfyldte senge og madrasser i den sjove ende af prisskalaen (set med affiliate briller). Mit til dags dato største salg var i omegnen af 2.600 kr. Der er altså tale om et program, hvor der er mulighed for at tjene rigtig mange penge pr. salg.

Grunden til, at jeg har valgt at medtage Bedre Nætter her i dette indlæg, skyldes i høj grad, at personerne bag forretningen selv har masser af erfaring med affiliate marketing. På den baggrund har de altså en masse viden om, hvordan de skaber de bedst mulige forudsætninger for succes for dig som affiliate.

Bliver der overhovedet købt senge og madrasser på internettet? JA! Der bliver købt overraskende mange senge og madrasser på internettet. Derfor kan du godt pakke din skepsis langt væk og komme i gang med at sende besøgende til Bedre Nætter. Det er i øvrigt værd at vide, at Bedre Nætter giver dig 10% i provision pr. salg.

Udfordring: Udfordringen ved Bedre Nætters program er konkurrencen på nogle af de større søgeord. Derfor anbefaler jeg, at du går efter de mindre søgeord og høster de lavest hængende frugter først. Jeg vil godt afsløre, at der er masser af salg i sengerammer. Derfor kunne sengerammer være et søgeord du skal starte med at fokusere på.

Unoliving.com

unolivingUnoliving.com (forhandler af møbler) er først og fremmest et godt program, fordi de har mange og ikke mindst dyre produkter i deres sortiment. Derudover er der også flere og flere som vælger at handle møbler, boliginteriør og lignende på internettet, hvilket blot er en fordel for dig som affiliate.

En anden grund til, at jeg har valgt at tage programmet med, skyldes også, at jeg i sidste måned (september) havde en konverteringsrate på 3,3%. Det vil sige, at 3,3% af de leverede kliks til Unoliving.com mundede ud i et salg. Det er ganske tilfredsstillende, når jeg primært har fokuseret på de dyrere produkter i Unoliving.coms sortiment. Havde jeg et større fokus på de mindre dyrere produkter, så ville konverteringsraten uden tvivl være højere. Dette affiliate program har i øvrigt en salgsprovision på 6%.

Udfordring: Den største udfordring ved dette program må være at finde den rigtige produktkategori at arbejde med. Programmet har rigtig mange produktkategorier, og det er bestemt ikke alle, der har lige stort potentiale. Derfor kan det godt tage lidt tid inden du får en fornemmelse for, hvilke kategorier som er værd at arbejde mest med. Min erfaring fortæller mig, at du med fordel kan fokusere på spisestuen herunder borde og stole. Derudover er det også en god ide at fokusere mere på decideret boliginteriør i form af pynt, spejle, skoskabe og lignende, hvis du gerne vil se hurtige resultater. Husk det tager tid at bygge en indbringende og stærk side op.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *