Anbefaling: Partner-ads

Som du nok allerede har fundet ud af, så arbejder jeg meget med affiliate marketing – og har efterhånden gjort det i nogle år. Det har bl.a. betydet, at jeg har gjort mig nogle gode erfaringer ift. hvilke affiliatenetværk som er værd at bruge ekstra meget krudt på.

I den forbindelse vil jeg gerne fremhæve Partner-ads. Dette affiliatenetværk er uden tvivl min favorit! Og hvorfor så det? Det kan du læse mere om herunder.

Stort udvalg af partnere inden for mange forskellige brancher

En af de helt store fordele ved at vælge Partner-ads er, at du får et væld af muligheder. Der er nemlig uhyre mange partnere tilknyttet netværket, hvilket vil sige, at du har frit slag på alle hylder, når det kommer til at finde en branche/niche som er relevant for dig.

Fordelen ved mange tilknyttede partnere er selvfølgelig, at du har et stort udvalg at vælge mellem. På den måde er der større sandsynlighed for at finde en branche med dertilhørende partnere som passer perfekt på dig. Ulempen kan være, at du har svære ved at holde fokus grundet de mange muligheder du finder interessante.

Tip: Du kan hurtigt og nemt finde affiliateprogrammer på Adfinder.dk

Der er aldrig problemer med afregningen

En anden god grund til, at jeg anbefaler Partner-ads skyldes, at der aldrig har været problemer med afregningerne. Sagt på en anden måde: Det økonomiske (som er det vigtigste som affiliate) kører på skinner.

Derfor er dette affiliatenetværk lige noget for dig, hvis du gerne vil undgå bøvl med betalinger der lader vente på sig osv.

Super god support / Ken er altid til at få fat på

Skulle du have nogle spørgsmål til Partner-ads eller nogle af de tilknyttede programmer, så kan du altid forvente en god og ikke mindst hurtig support. Ken (som står bag Partner-ads) er altid hurtig på tasterne med et godt svar på dit eventuelle problem.

Som nybegynder inden for affiliate kan der hurtigt opstå spørgsmål, hvorfor dette netværk i høj grad henvender sig til dig som er ny i gamet. Derudover er Partner-ads (uden at træde nogen over tæerne) ikke verdens største affiliatenetværk, hvilket giver dig en tættere dialog/kontakt – og det er en meget klar fordel!

Samarbejdet mellem Marketers.dk og Partner-ads er GULD værd

Marketers.dk og Partner-ads har indgået et samarbejde, hvilket betyder, at du som Marketers.dk-medlem kan få ekstra høje kommissioner. Ud over højere kommission får du også uvurderlig sparring om de såkaldte ”Elite-annoncørprogrammer”, hvilket alt andet lige giver dig de bedste forudsætninger for at få succes med pågældende affiliateprogram.

Samarbejdet mellem Marketers.dk og Partner-ads er uden tvivl GULD værd, hvis du gerne vil bygge dig en god forretning med affiliate marketing. Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale dig at blive medlem af Marketers.dk, hvis du vil forsøge dig med affiliate marketing. Medlemsskabet har tjent sig selv hjem inden for ganske kort tid. Det vil du finde ud af, når du ser, hvor mange guldkorn du kan hente på Danmarks største online marketing forum.

Du kan læse mere om Elite Annoncører på Marketers.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *