Fodboldrejse ud over det sædvanlige: El Clásico

Tilbage i 2012 gik en længeventet drengedrøm i opfyldelse. Jeg rejste nemlig med en kammerat til Barcelona for at se et af verdens største fodboldbrag: F.C. Barcelona mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

En fodboldrejse til Barcelona som gav minder for livet

Da jeg er inkarneret Barcelona fan, så er der ingen tvivl om, at El Clásico var en oplevelse for livet. Det bliver ikke meget større, hvis du interesserer dig for fodbold!

Fantastisk stemning før, under og efter kamp

Noget af det som for alvor imponerede mig i forbindelse med min fodboldrejse, det var den gode stemning som herskede før, under og ikke mindst efter kampen.

Dagene før det store brag var byen allerede begynde at summe og syde. Indbyggerne vidste godt, hvad der ventede inden for ganske kort tid – og det var med til at give den helt perfekte opvarmning til kampen.

Stemningen under kampen var ubeskrivelig. Det er noget som skal ses, høres, lugtes og ikke mindst føles på egen krop. Hvis ikke du er fodboldfan inden kampen, så bliver du det med garanti, når dommeren fløjter braget i gang.

Efter kampen var der selvfølgelig også en god stemning. Barca havde nemlig vundet den første Super Cup finalekamp med 3-2 og ærkerivalerne fra Real Madrid (en Super Cup som de desværre endte med at tabe på Bernabeu).

Få en fornemmelse af stemningen på Camp Nou i videoen herunder:

Barcelona er en meget tiltrækkende by

Ud over at være base for et af verdens bedste fodboldhold, så er Barcelona også en by, der byder på en masse interessante og spændende ting. Byen har så at sige alt: Strand, storbyliv, kultur, natur, gastronomi og ikke mindst en meget imponerende historie med fremtrædende skikkelser såsom Gaudi.

Derfor kan du med fordel tage på en fodboldrejse til Barcelona selvom du ikke er den største fan af sportsgrenen. Der er nemlig en masse andet spændende at opleve end bare fodbold.

Bestemt ikke sidste gang jeg ser fodbold i Barcelona/på Camp Nou

Som du nok kan fornemme, så er det ikke sidste gang, at jeg besøger Barcelona for at se fodbold. Det er uden tvivl en oplevelse du bliver dybt afhængig af! Og så er det en oplevelse jeg vil anbefale til alle – om de kan lide fodbold eller ej. Det handler om passion, følelser helt uden på tøjet og meget mere end fodbold, når Barcelona og Real Madrid tørner sammen!

Jeg har sidenhen været på Camp Nou for at se Barcelona spille mod Bayern München i 2015’s Champions League semifinale.

Sådan fik jeg styr på billetter, transport og hotel

camp nou
Tip: Kom i god tid inden kampstart

Hvis du er landet på denne side, fordi du søger noget information om alt det praktiske i forhold til fodboldrejser til Spanien, så vil jeg mægtig gerne hjælpe dig. Herunder har jeg beskrevet, hvordan jeg realiserede min drengedrøm.

Fodboldbilletter og hotel blev bestilt ved samme rejseselskab

Jeg bestilte fodboldrejsen ved Movement Travels. Ved at gøre dette fik jeg kampbilletter og hotel i én samlet pakke. Pakketilbud er meget belejligt, da du så er fri for at skulle have kontakt til flere forskellige leverandører af det ene og det andet. Ulempen ved pakketilbud er, at det godt kan blive lidt dyrere end hvis du bestilte selv.

OBS: Det rejseselskab jeg i sin tid brugte til min fodboldrejse til Barcelona er i dag lukket (konkurs). I den forbindelse vil jeg anbefale dig at finde et godt hotel nær Camp Nou ved hjælp af Trivago.dk. Hvad angår bestilling af fodboldbilletter kan du tage et nærmere kig på F.C. Barcelonas officielle hjemmeside: www.fcbarcelona.com/info-tickets/next-matches-football

Jeg fandt selv billige flybilletter til Barcelona via Skyscanner.dk

Da transport ikke indgik i pakketilbuddet fra Movement Travels skulle jeg selv finde ud af, hvordan jeg kom fra A til B. I den forbindelse brugte jeg søgefunktionen på Skyscanner.dk, hvor jeg hurtigt og nemt kan finde de bedste og billigste flybilletter til Barcelona. Det var der ikke så mange ben i.

Find billige flybilletter til Barcelona via Skyscanner.dk.

Tip: Jo hurtigere du er til at bestille dine flybilletter, jo billigere kan du alt andet lige få dem.

Jeg tog en taxa fra mit hotel til Camp Nou

Da den store dag kom, hvor braget mellem de to giganter skulle finde sted, tog jeg en taxa fra hotellet ud til stadion, da jeg på daværende tidspunkt ikke var så kendt med metrosystemet. I dag vil jeg helt klart vælge metroen til Camp Nou, da det er en meget billig og oftest hurtigere måde at komme derud på.

OBS: Tag ud til stadion i god tid, da der er op mod 100.000 mennesker som skal se den samme kamp som dig. Når kampen er færdig, er det en god ide at væbne sig med tålmodighed eller gå et par kilometer væk fra stadion, hvor trængslen ikke er så voldsom.

Hvis det skal være nemt: Bestil via DuGlemmerDetAldrig.dk

fodboldrejse spanienHvis du ikke er så vild med at skulle i kontakt med en masse forskellige leverandører af flybilletter, kampbilletter, hotelovernatninger osv., så vil jeg anbefale dig at købe et pakketilbud, når du gerne vil på fodboldrejse og opleve El Clásico.

I den forbindelse vil jeg godt slå et slag for DuGlemmerDetAldrig.dk – en udbyder af oplevelser og oplevelsesgaver. Hos dem kan du nemlig få det hele samlet i én pakke, hvilket sparer dig for en masse tid og besvær.

Fordelen ved at bestille fodboldrejsen via DuGlemmerDetAldrig.dk

  • Billet, fly, hotel og forsikring er samlet i én og samme pakke
  • Du skal kun tænke på transport til og fra lufthavnen
  • Du har tid til at opleve Barcelona by inden fodboldbraget

Læs mere om den ultimative fodboldrejse El Clásico hos DuGlemmerDetAldrig.dk.

Billederne i denne artikel er mine. Hvis du ønsker at bruge dem, så bedes du kreditere mig i form af et link til denne artikel. Tak på forhånd!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *