Sådan får du produceret mere indhold til din affiliatehjemmeside

Du kender med garanti til problemstillingen: Hvordan får jeg produceret mere indhold til min hjemmeside?

Denne problemstilling er meget udbredt, hvilket i høj grad hænger sammen med manglende ressourcer og-/eller forkert prioritering. I stedet for at finde en løsning på problemet, bliver det ”at lave indhold” typisk placeret nederst på to-do listen og dermed glemt, hvilket er en synd og en skam.

Derfor vil jeg i dette blogindlæg give dig en række tips og tricks til, hvordan du får produceret mere brugbart og relevant indhold til din hjemmeside UDEN, at du behøver at ofre særlig mange ressourcer på det.

Udnyt dine besøgendes spørgsmål til artikler og guides

Dette er en af de bedste metoder du kan gøre brug af, hvis du gerne vil have produceret mere indhold, men ikke rigtig ved, hvad du skal skrive om. Hvis du har en seriøs affiliatehjemmeside, får du sikkert en masse spørgsmål fra besøgende, læsere og lignende. Disse spørgsmål er værd at arbejde videre med!

Brug lidt tid på at gennemgå de interessante spørgsmål fra de besøgende. Vælg de bedste og mest relevante spørgsmål ud og skriv en artikel på baggrund af hvert spørgsmål. Alternativt kan du lave en stor FAQ-sektion på din side, hvor du løbende svarer på dine besøgendes spørgsmål.

Hvad skal det så hjælpe? Først og fremmest giver det dig en masse inspiration til artikler, blogindlæg og lignende. Derudover får du også produceret noget indhold som på forhånd er efterspurgt af dine kunder, hvilket er en kæmpe fordel – både angår det at genere trafik fra søgemaskinerne og ikke mindst skabe værdi for dine besøgende.

Hvis du for eksempel sælger cykelslanger, og du får et spørgsmål der lyder: ”Hvilke cykelslanger passer til min cross-cykel?”, kan du med fordel lave et indlæg på baggrund af spørgsmålet. Dette indlæg vil fremadrettet kunne hjælpe besøgende med samme spørgsmål, hvilket i høj grad vil få nye besøgende til at danne en præference for dig som forretning, da du er villig til at dele ud af din hjælp og viden. Derudover vil du med stor sandsynlighed også kunne trække en god slat trafik ind fra søgemaskinerne, hvilket i sidste ende meget gerne skulle resultere i nye kunder.

Ud over at besvare de besøgendes spørgsmål bør du også overveje at se nærmere på long tail keywords. Det kan du læse mere om her.

Find frivillige skribenter

Driver du et stort website med mange besøgende, er der med stor sandsynlighed en god håndfuld mennesker som ville elske at skrive for dig med henblik på at få noget relevant på CV’et, blive bedre til at skrive og-/eller dele ud af deres viden om en bestemt hobby eller lignende.

Fordelen ved frivillige skribenter er, at de koster gratis og derfor kan skabe noget indhold til dig, der ikke kræver nogen form for ressourcer (udover tid til at sætte skribenten ind i websites’ emne osv.).

Ulempen ved denne metode er selvfølgelig, at frivillige skribenter kan smutte ligeså hurtigt som de er kommet. Dog kan du forsøge at modhindre dette problem ved at give en række belønninger for eksempel i form af en udtalelse til deres CV, give dem gode råd til hvordan de bedst muligt fanger målgruppen, sende dem sponsorgaver og lignende.

Selvdisciplin: De næste 4 timer dedikerer jeg 100% til indholdsgenerering

Det tredje og sidste råd for denne gang handler om at holde fokus! Hvis du kan se, at det seneste indlæg på din blog blev skrevet for over et år siden, er det højst sandsynligt ved at være tid til at skrive et nyt. I stedet for at placere ”indholdsgenerering” som det sidste på to-do listen, bør du tage skeen i den anden hånd og få udarbejdet noget indhold.

Et godt trick er at sige til dig selv: ”Nu bruger jeg de næste 4 timer på udelukkende at få skrevet noget indhold. Alt hvad der hedder mail, telefonopkalder, sociale medier osv. må vente til efter de 4 timer er gået”.

Hvis du formår at fokusere i 4 timer i streg, kan du nå at producere overraskende meget og godt indhold til din målgruppe. Er du ekstra hardcore, kan du også dedikere en hel weekend til indhold. I den forbindelse er det en uhyre god ide at tage væk fra hjemmet og komme ud i nye omgivelser, hvor du har bedre mulighed for at lukke omverdenen helt ude og fokusere 100%. Det kan du gøre i et sommerhus ved Vesterhavet blot for at give et eksempel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *