Case for 3byggetilbud.dk

Mere end 10.000 leads er skabt med SEO – og tallet bliver kun større!

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af byggeopgaver. Her kan du indhente tilbud fra professionelle håndværkere, hvis du for eksempel skal have nyt badeværelse, lagt trægulv, efterisoleret hulmuren eller noget helt fjerde.

Jeg har hjulpet 3byggetilbud.dk med at skaffe tusindvis af leads – og gør det stadig

Alle disse leads er skabt udelukkende med søgemaskineoptimering, og tilgangen til arbejdet har været 100% datadrevet.

Helt konkret betyder det bl.a., at der kun er arbejdet med indhold og søgeord, der har været/er efterspurgt hos målgruppen.

Hvad er et lead?

Et lead er en person, der har behov for at modtage tilbud på en byggeopgave.

Hvordan kan jeg vide, hvilke søgeord som er efterspurgte?

Mit favorit-tool Ahrefs kan give mig en meget klar indikation om, hvorvidt et søgeord/en søgeterm er efterspurgt. Ved at bruge dette tool kan jeg finde ud af, hvilke søgeord jeg bør arbejde med og på sin vis også, hvordan jeg bør prioritere arbejdet ift. konkurrencegrad, omsætningspotentiale osv.

Tid og penge er blevet brugt de rette steder

Den datadrevne strategi med fokus på efterspurgt indhold har sikret, at tid og penge er blevet brugt de rette steder. Og et spild af marketingkroner er minimeret. Det giver i sidste ende den bedste ROI.

Så længe resultaterne er så gode som de er lige nu, bliver jeg ved med at følge denne strategi. Den har vist sig at være det perfekte valg i forhold til at skabe omkostningseffektiv og konverterende trafik til 3byggetilbud.dk.

"

"Jeg kan trygt anbefale Simon til andre virksomheder, der har brug for en intelligent fyr, der mestrer online markedsføring..."

"Simon gør et godt stykke arbejde med at sende gode og velkvalificerede leads i vores retning. Hos 3byggetilbud.dk ser vi vores affilierede partnere som en del af virksomheden, og det er i den forbindelse rart at kunne dele succeserne med talentfulde partnere som Simon. Jeg kan trygt anbefale Simon til andre virksomheder, der har brug for en intelligent fyr, der mestrer online markedsføring."
Johnny Krogsgaard
Partner – CTO hos 3byggetilbud.dk

25% af den organiske trafik bliver til leads

Sagt med andre ord: Den organiske trafik, jeg sender til 3byggetilbud.dk, har haft en konverteringsdate på 25% i 2019. Og jeg sender altså et femcifret antal besøg hvert eneste år.

Det fortæller to ting:

En konverteringsoptimeret platform kombineret med højrelevant trafik har været og er nøglen til succes for 3byggetilbud.dk. Og jeg er glad for at være en del af succesen.

Er du min næste SEO case?

Hvis du vil vide, hvordan jeg kan skaffe dig mere trafik og flere kunder til dit website ved hjælp af SEO, så er første step at trykke på den sorte knap herunder.

Har du også set?