Tag ikke mit ord for det

Daniel Johannesen
Daniel Johannesen
Ejer af Watery.dk (kendt fra Løvens Hule)
Læs mere
"Vi kom i snak med Simon for at optimere vores søgemaskineoptimering, så vi ikke optimerede i blinde, men mod søgeord, som vi vidste generede omsætning i Google Ads.

Jeg havde forventet et lille spreadsheat med de ord, som vi burde fokusere på, men vi fik meget mere.

Nemlig 200 søgeord i en genial opdeling ift. potentiale – ikke i antal besøg, men i forhold til direkte omsætning.

Derudover gav han os en step-by-step guide til at optimere mod de forskellige søgeord med konkrete ting vi skulle optimere.

Super lavpraktisk, men aldrig har jeg fået så god konkret rådgivning om vores SEO, som vi selv ønsker at gøre internt. Vi kommer til at bruge Simon meget mere fremover."
Lasse Kjær
Lasse Kjær
CEO hos DuGlemmerDetAldrig og TrueStory
Læs mere
“Simon er en digital marketer, som leverer værdi.

Han har gjort en ære i at pifte den velkendte ballon med varm konsulent-luft og bruger i stedet alt sin energi på at forstå forretningen og levere værdi (i kroner/ører) fra dag 1.

Ikke så meget p**, men derimod god forretning og en god relation. ”
Morten Kusk
Morten Kusk
CMO hos DuGlemmerDetAldrig og TrueStory
Læs mere
"Simon gør ikke Search Engine Marketing mere kompliceret end det er. Og alligevel er det ikke helt nemt at efterligne hvad han gør.

Jeg har igennem 3 år arbejdet sammen med Simon for at øge synligheden og omsætningen hos DuGlemmerDetAldrig og TrueStory.

Resultaterne taler for sig selv.

År efter år har vi præsteret flotte væksttal for trafik, der i høj grad er drevet af vores øgede synlighed på google – både organisk og betalt.

Det vilde af det hele er, at omsætningstallene er fulgt med den vilde trafikvækst.

Så savner du trafik og omsætning, så drop de smarte konsulenter med position 1 løfter, men få i stedet sat struktur på din organiske vækst sammen med Simon."
Johnny Krogsgaard
Johnny Krogsgaard
Partner – CTO hos 3byggetilbud.dk
Læs mere
"Simon gør et godt stykke arbejde med at sende gode og velkvalificerede leads i vores retning.

Hos 3byggetilbud.dk ser vi vores affilierede partnere som en del af virksomheden, og det er i den forbindelse rart at kunne dele succeserne med talentfulde partnere som Simon.

Jeg kan trygt anbefale Simon til andre virksomheder, der har brug for en intelligent fyr, der mestrer online markedsføring."
Dorthe Mose Kirchner
Dorthe Mose Kirchner
Indehaver af VinterBaderen.dk
Læs mere
Simon har gjort en kæmpe forskel for VinterBaderen på meget kort tid! Simons kompetencer er unikke, og der er stor respekt for hans arbejde her i VinterBaderens team!
Tidligere
Næste
Martin Rosenberg Hedelund
Martin Rosenberg Hedelund
18:04 29 Dec 20
Vi (Abeungen.dk) har kørt et SEO forløb med Simon over en sammenhængende periode på 9 måneder. Formålet med samarbejdet var at vi efterfølgende selv skulle kunne vedligeholde og udvikle vores SEO.Simon lavede en dybdegående SEO analyserede af vores site og ikke mindst vores muligheder. Derefter opsatte vi i samarbejde en retning projektet skulle foregår.Vi modtog løbende opgaver og dertil guides på skrift og video hvordan opgaverne skulle løses.Han var altid til at få fat i hvis der var spørgsmål, og vigtigst, han habde lyst til at hjælpe en videre.Hvad har vi så fået ud af det? Vi har fået syn for sagen, hvor vores fokus skal ligge og i hvilken rækkefølge nu og i fremtiden. Økonomisk – så har vores trafik via SEOen steget rigtig meget, også på trods af at vi ikke engang har gennemført alle opgaverne endnu.Vi vil helt sikkert anbefale Simon som samarbejdspartner hvis du/I har brug for en SEO ekspert der er dedikeret og professionel. Han ved hvad han taler om!læs mere
Emilie West
Emilie West
10:45 22 Jul 20
Igennem mit samarbejde med Simon har jeg opnået en større viden og forståelse indenfor Facebook annoncering. Jeg ser frem til et tæt samarbejde, hvor vi fortsat kan dele viden med hinanden, da Simon er dygtig indenfor sit felt.læs mere
Bjørn Vestergaard Barfoed
Bjørn Vestergaard Barfoed
05:52 07 Feb 20
Jeg har samarbejdet med Simon, og er virkelig blevet imponeret af dybden af den viden, og kvaliteten af det arbejde jeg fik leveret. Foruden at leverancen blev afleveret som aftalt, så gav han endda en række ekstra anbefalinger, som jeg ikke havde bedt om. Så der hersker ingen tvivl om at jeg vil benytte Simon næste gang jeg skal input på SEO til min hjemmeside.læs mere
Kasper Weng
Kasper Weng
12:16 20 Nov 19
Simon er super skarp til søgemaskineoptimering og formår ikke bare at sende trafik til min side – men relevant trafik der konverterer. Han får mine varmeste anbefalinger.læs mere
Rasmus Skov
Rasmus Skov
14:47 14 Nov 19
Simon er dygtig til sit SEO-arbejde og har skabt en del kampagnetrafik/salg for mine sites.
Gardinshoppen
Gardinshoppen
08:16 07 Nov 19
Vi har været yderst tilfredshed den hjælp vi har fået fra Simon. Meget pligtopfyldende og iderig. Kan klart anbefales:)læs mere
Victor Pedersen
Victor Pedersen
10:36 03 Nov 19
Simon er uden tvivl en af de skarpeste jeg kender inden for alle aspekter af SEO. Han yder altid sit bedste og har et stort netværk, som også kommer dig til gode som kunde. Kan kun give ham mine bedste anbefalinger.læs mere
Næste anmeldelse

Cases

Vil du være min næste case?

Hvis du sidder med en fornemmelse af, at jeg også kan skabe værdi for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan du med digital marketing kan skabe en mere bæredygtig og skalerbar forretning.

Jeg ser frem til at høre fra dig.