Case for Cykelpartner.dk

Mere end 4.000 salg skabt med SEO

Cykelpartner.dk er en af Danmarks største webshops inden for cykeltilbehør- og udstyr. Virksomheden har solgt produkter online siden 2005 og er ifølge min overbevisning en af de bedste webshops i Danmark.

Jeg har selv handlet meget hos Cykelpartner.dk og er aldrig nogensinde blevet skuffet. Deres udvalg, priser, kundeservice og ikke mindst leveringshastighed er længder foran deres nærmeste konkurrenter.

En gennemsnitlig konverteringsrate på over 8%

I perioden fra og med 2016 til og med 2020 har mit SEO-arbejde resulteret i mere end 4.00 salg og en omsætning på +2.000.000 kr. til Cykelpartner.dk.

Den organiske trafik jeg har skabt og sendt til Cykelpartner.dk de sidste fire år, har en gennemsnitlig konverteringsrate på 8%.

Den gennemsnitlige konverteringsrate inden for e-commerce er på 1-2% (kilde: bigcommerce.com)

SEO-arbejdet i tal fra og med 2016 til og med 2020
Kilde: Partner-ads.com
0
Besøg på sitet
0 ,-
I omsætning
0
Salg via sitet
0 %
I konverteringsrate

Hvordan er salgene skabt?

Jeg har skabt de mere end 4.000 salg ved at oprette og drive en lille håndfuld online cykelblogs.

Disse blogs er løbende blevet søgemaskineoptimeret og udvidet med nyt indhold med henblik på at tiltrække konverterende trafik. Alt sammen med udgangspunkt i datadrevne analyser for ikke at spilde ressourcer.

Jeg har brugt mine evner som SEO-specialist til at drive egne hjemmesider, der kan sende konverterende trafik til en samarbejdspartner. I dette tilfælde Cykelpartner.dk.

Måden jeg har sendt trafikken videre på, har i høj grad været anbefalinger af specifikke produkter, der kan løse det problem eller opfylde det behov som den besøgende har haft, da han/hun startede sin Google-søgning.

Alt dette kan lade sig gøre fordi vi har indgået et affiliate marketing-samarbejde hos affiliatenetværket Partner-ads.com. Et sådan samarbejde betyder, at jeg modtager nogle procenter i kommision, for de salg min trafik ender med at skabe.

Cykelpartner.dk aflønner mig kun, hvis min trafik ender med at skabe salg.

Vil du vide mere om affiliate marketing?

Tag et kig på denne podcast/video. Den giver dig en god forståelse for, hvordan denne samarbejdsform fungerer.

Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Er du min næste SEO case?

Hvis du vil vide, hvordan jeg kan skaffe dig mere trafik og flere kunder til dit website ved hjælp af SEO, så er første step at trykke på den sorte knap herunder.

Har du også set?