Nyt kontor hos INCUBA i Navitas

Fra marts får jeg nøglerne til et kontor hos INCUBA i Navitas. Og det glæder jeg mig til! Min nye kontoradresse bliver Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C med udsigt mod DOKK1 og Domkirken.

Hvorfor et kontor hos INCUBA i Navitas?

Jeg har i længere tid undersøgt markedet for kontorpladser i Aarhus C. Og jeg skal da indrømme, at jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg skulle vælge.

Lige indtil jeg snakkede med Bo Vilsgaard fra Hejm Vilsgaard Advokater som jeg er i cykelnetværket Veleta Business Club med. Han anbefalede mig INCUBA.

De erfaringer han delte med mig, endte med at have den afgørende betydning for mit valg og fjernede samtidig al tvivl: Jeg skal have kontorplads hos INCUBA.

Bo har tidligere siddet hos INCUBA og er stadig tilknyttet udviklingsmiljøet.

Gode rammer til at drive konsulentvirksomhed

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at INCUBA i Navitas giver mig nogle gode rammer til at drive konsulentvirksomhed.

Faciliteterne er i topklasse. Det eneste jeg skal koncentrere mig om er at lave den bedste søgemaskineoptimering og Facebook annoncering for mine kunder.

Det med at kunne fokusere 100% på det du er bedst til, løfter kvaliteten af dit arbejde til et helt nyt niveau.

Og det fokus føler jeg, at jeg kan få ved at sidde hos INCUBA.

INCUBA åbner op for et stort netværk

En anden grund til, at jeg valgte at have kontor hos INCUBA skyldes, at de er kendt for at have et ekstremt godt netværk virksomhederne imellem. Netop dét er noget jeg finder ekstra interessant.

Det kan godt være, at virksomhederne er meget forskellige branchemæssigt, men den effekt forskelligheden har i et netværk, er ikke at kimse af. Er min erfaring i hvert fald.

Det er bl.a. også derfor, at jeg har meldt mig ind i cykelnetværket Veleta Business Club. Et netværk, der består af mange forskellige slags mennesker og virksomheder, hvor cykling er fællesnævneren.

Jeg har allerede mærket, hvor kraftfuldt et sådan netværk kan være. Og jeg tror på, at mit samlede netværk kommer til at have den absolut største positive betydning for min forretnings fremtidige udvikling.

Kom endelig forbi og hils på

Er du i området eller bare nysgerrig efter at se, hvor jeg sidder, så kom endelig forbi og hils på.

Jeg skal nok være vært for en kop kaffe og en sludder om digital marketing, cykling eller hvad vi nu finder på at snakke om.

Håber vi ses!

Del denne artikel
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Simon Bak Andersen ApS
Incuba Navitas
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus

kontaktfooter2
Det starter med en uforpligtende snak

Hvis du har brug for hjælp til digital marketing, så tøv ikke med at tage kontakt.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Jeg ser frem til at høre fra dig.