Vækst din forretning sammen med mig

Hej. Mit navn er Simon Bak Andersen og jeg er SEO konsulent. Jeg har arbejdet professionelt med SEO siden 2011, opnået 1000-vis af topplaceringer og skabt mange millioner i omsætning til mine kunder og samarbejdspartnere.

Er du på udkig efter en SEO konsulent, der kan hjælpe med at indfri dit potentiale i Google?
Vil du gerne opleve en kontinuerlig stigning i organisk trafik?
Foretrækker du gennemsigtighed og at der bliver talt lige ud af posen?

Hvis du kan sætte flueben ved disse tre ovenstående spørgsmål, er det første fundament til et godt samarbejde med mig, blevet lagt.

Sådan vil et
samarbejde typisk se ud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed feugiat, nulla eu sagittis viverra, lorem nisi venenatis mi, id maximus nisl enim a est.

Indledende dialog
og gratis oplæg

Et typisk samarbejde vil starte med, at jeg – efter en indledende dialog – sender dig et gratis oplæg på, hvordan jeg kan øge andelen af organiske besøg og konverteringer til dit website.

Finder du oplægget interessant, og gerne vil samarbejde mig, går vi videre til fase 1.

kontakt
Onboarding + Situationsanalyse

I den indledende fase af samarbejdet snakker vi om og fastlægger dine behov, forventninger og KPI’er/mål. Det er denne snak, der danner fundamentet for det bedst mulige samarbejde: vi skal være på samme spor! Jeg får adgang til de nødvendige datakilder herunder Google Analytics, Google Tag Manager, backenden af din hjemmeside osv.

Dernæst laver jeg en situationsanalyse herunder opsætter tracking og kigger på din branche som helhed. På den måde fås et godt sammenligningsgrundlag, når der senere skal evalueres på det udførte SEO-arbejde.

Forbedring af det tekniske fundament + On-Page SEO

Efter onboardingen går jeg i gang med at forbedre det tekniske fundament og arbejde med On-Page SEO. Jeg starter med at lave et teknisk SEO audit for at finde ud af, hvilke fejl og mangler, der eventuelt skal rettes før næste step iværksættes. Disse bliver så prioriteret og planlagt i en projektplan.

Dernæst laver jeg et kvalitetstjek af sitet for at finde de vigtigste sider (ift. besøg og konverteringer), der skal have mest fokus til at starte med. I den forbindelse laves der bl.a. en søgeordsanalyse målrettet fokussiderne med henblik på at finde lavthængende frugter, der hurtigt kan give de første stigninger i trafik og konverteringer. Det hele samles i en prioriteret handlingsplan.

Content audit
og strategi

Hvordan klarer dit nuværende indhold sig? Hvordan gør vi det så godt som muligt for både besøgende og søgemaskiner? Det er primært det, jeg arbejder med i denne fase.

Derudover finder jeg ud af, hvilket yderligere indhold, der skal laves for at maksimere organiske besøg og konverteringer (dette gøres i form af en søgeordsanalyse herunder content gap analyse).

Sidst men ikke mindst bliver det hele pakket ind i en konkret content strategi, der sikrer en effektiv og strømlinet proces, når det kommer til at bygge nyt og optimere eksisterende indhold.

Off-Page SEO

Når der er styr på de forudgående steps i min SEO-proces, går jeg i gang med Off-Page SEO. Det handler primært om at få andre websites til at linke til dit, så sitets autoritet stiger.

En høj autoritet gør det alt andet lige nemmere at få topplaceringer på dine bedste søgeord.

seo-samarbejde_img5
Evaluering og rapportering

Lever SEO-arbejdet op til forventningerne? Det er det overordnede spørgsmål, der ønskes besvaret i denne fase af samarbejdet.

Det er også her, at jeg finder ud af, hvilke tiltag, der virker bedst og derfor skal skrues op for – og vice versa.

Til evaluering og rapportering bruger jeg Google Data Studio, så du in real time altid kan følge med i, hvordan det går. På den måde behøver du ikke at vente en måned for at få svar: Du får svar med det samme.

Vil du slå dine konkurrenter i Google?
Anmeldelser
Bjørn Vestergaard Barfoed
Bjørn Vestergaard Barfoed
Læs mere
“Jeg har samarbejdet med Simon, og er virkelig blevet imponeret af dybden af den viden, og kvaliteten af det arbejde jeg fik leveret…”
Rasmus Skov
Rasmus Skov
Læs mere
"Simon er dygtig til sit SEO-arbejde og har skabt en del kampagnetrafik/salg for mine sites..."
Victor Pedersen
Victor Pedersen
Læs mere
“Simon er uden tvivl en af de skarpeste jeg kender inden for alle aspekter af SEO. Han yder altid sit bedste og har et stort netværk, som også kommer dig til gode som kunde…”
Kasper Weng
Kasper Weng
Læs mere
“Simon er super skarp til søgemaskineoptimering og formår ikke bare at sende trafik til min side - men relevant trafik der konverterer. Han får mine varmeste anbefalinger.”
Tidligere
Næste
Sådan vælger du den bedste SEO konsulent

Selvom du ikke ender med at vælge mig som SEO konsulent, vil jeg godt komme med en håndfuld tips, så du ikke køber katten i sækken.

Alt det praktiske med mig som din SEO samarbejdspartner

Min pris på SEO afhænger af den enkelte case. Kontakt mig for et uforpligtende og skræddersyet tilbud. 

Løbende måned + 1 måned
Der findes SEO tiltag, der kan øge din organiske trafik i løbet af et par timer. Dog vil de fleste tiltag først virke fra et par dage op til flere uger. Det er meget forskelligt.

En SEO konsulent kan i teorien hjælpe med alt, der relaterer sig til søgemaskineoptimering.
Det kan for eksempel være:
– Rådgivning og strategi
– Teknisk SEO
– Linkbuilding
– On page SEO
– Reputation management

Er du min næste SEO case?

Hvis du vil vide, hvordan jeg kan skaffe dig mere trafik og flere kunder til dit website ved hjælp af SEO, så er første step at trykke på den sorte knap herunder.