SEO i Silkeborg – Effektfuld og ærlig rådgivning

Har du brug for en erfaren specialist, der kan hjælpe dig med SEO i Silkeborg? En specialist, der ikke fylder dig med tågesnak, men bare leverer resultater på en måde du kan forstå?

Mit navn er Simon Bak Andersen, og jeg er ekspert i at øge din synlighed i Google. Og som du nok ved, vil en øget synlighed betyde flere:

Er jeg den rette for dig og din virksomhed?

Tag et kig på mine anmeldelser, cases og kundeudtalelser her på siden. De vil give dig et indtryk af, om jeg er den rette samarbejdspartner for dig. Føler du, at der kunne være et godt match mellem os, så tøv ikke med at kontakte mig.

"Hej. Jeg hedder Simon Bak Andersen, og jeg kan hjælpe dig med SEO i Silkeborg. SEO, der giver sorte tal på bundlinjen"

SEO i Silkeborg – Effektfuld og ærlig rådgivning

SEO i Silkeborg

Har du brug for en erfaren specialist, der kan hjælpe dig med SEO i Silkeborg? En specialist, der ikke fylder dig med tågesnak, men bare leverer resultater på en måde du kan forstå?

Mit navn er Simon Bak Andersen, og jeg er ekspert i at øge din synlighed i Google. Og som du nok ved, vil en øget synlighed betyde flere:

Er jeg den rette for dig og din virksomhed?

Tag et kig på mine anmeldelser, cases og kundeudtalelser her på siden. De vil give dig et indtryk af, om jeg er den rette samarbejdspartner for dig.

Føler du, at der kunne være et godt match mellem os, så tøv ikke med at kontakte mig.

SEO optimering i Silkeborg du vil anbefale dine venner

Mit altoverskyggende mål, når jeg tager en kunde ind er at levere så godt et stykke arbejde, at kunden vil anbefale mig til sine venner.

Lykkedes det ikke, har jeg ikke gjort mit arbejde godt nok.

Derfor bliver jeg anbefalet af mine kunder:

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig? Så kontakt mig.

Simon Bak Andersen
5.0
Based on 11 reviews
powered by Google
Martin Rosenberg Hedelund
Martin Rosenberg Hedelund
18:04 29 Dec 20
Vi (Abeungen.dk) har kørt et SEO forløb med Simon over en sammenhængende periode på 9 måneder. Formålet med samarbejdet var at vi efterfølgende selv skulle kunne vedligeholde og udvikle vores SEO.Simon lavede en dybdegående SEO analyserede af vores site og ikke mindst vores muligheder. Derefter opsatte vi i samarbejde en retning projektet skulle foregår.Vi modtog løbende opgaver og dertil guides på skrift og video hvordan opgaverne skulle løses.Han var altid til at få fat i hvis der var spørgsmål, og vigtigst, han habde lyst til at hjælpe en videre.Hvad har vi så fået ud af det? Vi har fået syn for sagen, hvor vores fokus skal ligge og i hvilken rækkefølge nu og i fremtiden. Økonomisk – så har vores trafik via SEOen steget rigtig meget, også på trods af at vi ikke engang har gennemført alle opgaverne endnu.Vi vil helt sikkert anbefale Simon som samarbejdspartner hvis du/I har brug for en SEO ekspert der er dedikeret og professionel. Han ved hvad han taler om!læs mere
Emilie West
Emilie West
10:45 22 Jul 20
Igennem mit samarbejde med Simon har jeg opnået en større viden og forståelse indenfor Facebook annoncering. Jeg ser frem til et tæt samarbejde, hvor vi fortsat kan dele viden med hinanden, da Simon er dygtig indenfor sit felt.læs mere
Bjørn Vestergaard Barfoed
Bjørn Vestergaard Barfoed
05:52 07 Feb 20
Jeg har samarbejdet med Simon, og er virkelig blevet imponeret af dybden af den viden, og kvaliteten af det arbejde jeg fik leveret. Foruden at leverancen blev afleveret som aftalt, så gav han endda en række ekstra anbefalinger, som jeg ikke havde bedt om. Så der hersker ingen tvivl om at jeg vil benytte Simon næste gang jeg skal input på SEO til min hjemmeside.læs mere
Kasper Weng
Kasper Weng
12:16 20 Nov 19
Simon er super skarp til søgemaskineoptimering og formår ikke bare at sende trafik til min side – men relevant trafik der konverterer. Han får mine varmeste anbefalinger.læs mere
Rasmus Skov
Rasmus Skov
14:47 14 Nov 19
Simon er dygtig til sit SEO-arbejde og har skabt en del kampagnetrafik/salg for mine sites.
Gardinshoppen
Gardinshoppen
08:16 07 Nov 19
Vi har været yderst tilfredshed den hjælp vi har fået fra Simon. Meget pligtopfyldende og iderig. Kan klart anbefales:)læs mere
Victor Pedersen
Victor Pedersen
10:36 03 Nov 19
Simon er uden tvivl en af de skarpeste jeg kender inden for alle aspekter af SEO. Han yder altid sit bedste og har et stort netværk, som også kommer dig til gode som kunde. Kan kun give ham mine bedste anbefalinger.læs mere
Næste anmeldelse

Udvalgte cases

Få svar på dine spørgsmål

Min pris på SEO afhænger af den enkelte case. Kontakt mig for et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Min bindingsperiode er kun løbende måned + 1 måned. Hvis ikke mit arbejde lever op til dine forventninger, skal det være nemt og ligetil at sige tak for denne gang. Dog er jeg sikker på, at du bliver hængende hos mig, når du ser, hvad mit arbejde kan give af resultater.

Jeg har i løbet af de sidste ni år udviklet og optimeret på min SEO-proces. Processen er bygget op på praktisk erfaring og bliver løbende optimeret, når Google kommer med nye opdateringer, der opstår bedre muligheder inden for SEO-værktøjer osv. Læs meget mere om SEO-processen her.

Er du min næste SEO case?

Selvom jeg har kontor i Aarhus, kommer jeg gerne forbi dig i Silkeborg til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med SEO optimering.

Hvis du vil vide, hvordan jeg kan skaffe dig mere trafik og flere kunder til dit website ved hjælp af SEO, så er første step at trykke på den sorte knap herunder.